fredag 2 december 2016

Skolinfo vecka 48

Hej!

Under veckan har vi fortsatt öva på uppställning med addition och subtraktion. Det är fortfarande väldigt viktigt att skriva varje talsort för sig under varandra och att börja med entalen.

I SO har vi pratat om advent och skrivit en faktatext samt adventsverser som vi har satt in i våra SO- böcker. Klasserna har gjort varsin julgranskalender som vi har satt upp på väggen i respektive klassrum.


Vi har fortsatt temaarbetet om universum och några klasser har den här veckan lärt sig en hel del om månen. Barnen har gjort fina bilder på månens olika faser som vi har satt upp i klassrummen.
I svenska har vi tränat läsförståelse där vi har svarat på frågor med hela meningar. Vi har även skrivit brev i fadderpar till våra faddrar i förskoleklass.


Vecka 49

·        *  På torsdag den 8/12 slutar eleverna i år 2 kl. 12.30 då lärarna är på Skolverkets kurs gällande bedömningsstöd.
·         * Vi vill påminna er om att titta igenom lådan med kvarglömda kläder. Vid jul kommer kläderna att skänkas till välgörenhet.
Trevlig helg önskar Bahar, Laufey och Eva!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar