fredag 3 februari 2017

Superfritids V.6

Den här veckan har vi pysslat för fullt med all återvinning vi fått in från hemmen, tack så jättemycket för alla era bidrag :) Inom kort kommer de förhoppningsvis finnas fullt med planeter, raketer och figurer uppsatta inne på avdelningen så kom gärna förbi och titta och beundra de barnen gör.

Vecka 6

Måndag: Vi är på skolgården efter mellanmålet. När vi går in finns möjligheten att fortsätta med sina pyssel.

Tisdag: Klass 2B Grupp 2 & Klass 2C grupp 2 går iväg på utflykt när dem slutar skolan och är tillbaka senast 15:30. Vi kommer hålla oss i närområdet och leka samt gå igenom allemansrätten. Övriga barn är kvar på fritids.

Onsdag: Klass 2B Grupp 1 & Klass 2C Grupp 1 går iväg på utflykt när dem slutar skolan och är tillbaka senast 15:30. Vi kommer hålla oss i närområdet och leka samt gå igenom allemansrätten. Övriga barn är kvar på fritids.

Torsdag: Vi är i dungen efter mellanmålet. Innelek på fritids när simskole-eleverna är tillbaka.

Fredag: Klass 2A går iväg på utflykt vid 12:00 och är tillbaka senast 15:00. Vi kommer hålla oss i närområdet och leka samt gå igenom allemansrätten. Övriga barn är kvar på fritids.

Tänk på att idag (fredag 3/2) ska alla anmälningar om man ska vara här på sportlovet vara inlämnade. Har ni glömt detta eller missat detta så maila gärna så fort som möjligt till någon av oss på fritids så fyller vi i.


Tack för en trevlig vecka och vi ser fram emot nästa :)
//Personalen på Superfritids

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar