torsdag 26 maj 2016

Skolinfo

Hej!


Friluftsdagen i onsdags var verkligen toppen! Andrée hade förberett olika aktiviteter på ängen och i skogen. Trots att Judarn verkligen var välbesökt den dagen, fungerade allt jättebra. En av aktiviteterna var att försöka gå som en tusenfoting. Klassen skulle gå på led och hålla den framför sig på axlarna. Alla skulle blunda utom den som gick längst fram. Inte helt enkelt!
En annan aktivitet var att försöka bygga en så lång linje som möjligt med hjälp av kottar, samt skriva sommarlov med hjälp av maskrosor. Oj, vad alla kämpade och hjälptes åt!
Lite svårare var det att försöka knyta upp en mänsklig knut. Då gav i varje fall vi upp. Tipspromenaden om olika sagor var däremot lagom svår. Barnen samarbetade fint i mindre grupper.
Gissa om de grillade hamburgarna smakade gott?
Vi hade till och med tur med vädret!Nästa vecka ska vi  göra en mattediagnos samt försöka arbeta klart med det mesta. Alla kommer att få måla ett självporträtt. Vi kommer att skicka hem barnens alla avslutade böcker och arbeten. Därför behöver alla ta med en stor papperskasse, märkt med namn och klass senast på fredag den 3 juni.Veckan därpå är det dags för utflykt igen. På tisdag den 7 juni behöver alla ta med en rejäl lunchmatsäck samt kläder efter väder. Ingen lunch serveras i matsalen, pga niornas bal. Mer info kommer.På torsdag den 9 juni är det skolavslutning. Vi samlar barnen kl 8.45 i klassrummet.
Klockan 9.00 börjar samlingen i ljushallen. Därefter delar vi ut intyg och önskar varandra glad sommar. Sedan är det dags för tårtmingel på innergården.

Trevlig helg!
Eva, Eva och BaharInga kommentarer:

Skicka en kommentar