torsdag 8 september 2016

Skolinfo


Hej!

Åh, vad härligt att sommaren bestämt sig för att stanna kvar ett tag till, vi njuter av att inte behöva pälsa på oss än…

Nu har vi startat vårt tema i so ”Förr i tiden” – barnen hade så många intressanta frågor, vi hoppas kunna hitta svar på de flesta av dem.

Vi har övat på att addera tiotal och ental till exempel 32+24=30+20+2+4=50+6=56.

I svenskan har vi pratat om synonymer och om hur vokalerna låter olika beroende på hur många konsonanter som kommer efter vokalen. Vi har till exempel jämfört orden sol och ost, o:et låter inte likadant i de orden.

Vi har läst mer om rönnen och om svampar. På engelskan har vi tränat på att hälsa på varandra och på att fråga vad någon heter.

Vecka 37:

  • Fotografering för 2A på fredag 16/9 kl. 12.20, för 2B på onsdag 14/9 kl. 8.15 och för 2C på torsdag 15/9 kl. 8.15. OBS! Ingen idrott den dagen för 2C.
  • På tisdag 13/9 är vi alla tre borta hela dagen på NTA-utbildning, klasserna läser enligt schema med vikarier och fritids.

Det skulle underlätta väldigt mycket om de klasser som har idrottslektion direkt på morgonen (2A på onsdagar och 2C på torsdagar) kommer ombytta till skolan, tack.

Vi välkomnar er alla till tvåornas föräldramöte nästa vecka på torsdag 15/9!                                             Vi samlas klockan 18.30 utanför 2A och 2C´s klassrum.

Trevlig sensommarhelg!

Bahar, Eva och Eva

                                                                                                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar