fredag 5 maj 2017

Superfritids vecka 19

Måndag: Fotbollsturnering 15:00-16:00 i kaninburen för de barn som anmält att dem vill vara med. Övriga barn är i dungen. 2A grupp 2 har dans med Lena.

Tisdag: Fritidshemmens-Dag! Vi firar med olika aktiviteter utomhus på skolområdet tillsammans med hela lågstadiet. Klara ca 15:30.

Onsdag: Fotbollsturnering 15:00-16:00 i kaninburen, övriga barn är i dungen.
LEKSAKSDAG

Torsdag: Vi är ute på skolgården, dungen och i kaninburen efter mellanmålet.

Fredag: Utflykt, vi går till Blackebergsparken efter skolan. Vi tar med mellanmål och äter där. Tillbaka senast 15:30.

INFORMATION KRING FOTBOLLSTURNERINGEN:
Förra året testade vi på att genomföra Södra Ängbys egna EM turnering. Vi upplever att de uppskattades jättemycket av barnen och därför kör vi i år igen, denna gång med Champions League-tema. Vi har gått ut med förfrågan till eleverna i årskurserna 1,2 & 3 där dem har fått fundera och sedan meddela om dem vill delta eller inte. Det kommer vara en turnering men huvudfokus kommer inte ligga på att vinna utan mer att göra något tillsammans på lågstadiet med andra årskurser. Vi kommer även fokusera på fair play och samarbeten inom lagidrott. Spelscheman och lagindelning kommer sitta uppe bakom krysslistorna och ber er att inte hämta era barn före klockan 16 om dem deltar i turneringen. Självklart, om det finns andra åtaganden eller aktiviteter på hemmaplan går de ALLTID före. Turneringen kommer pågå måndagar och onsdagar fram till 26/5. Undrar ni något kring detta så får ni gärna fråga Daniel.

INFORMATION KRING FRITIDSHEMMENSDAG:
Denna dag firas i hela Sverige för att uppmärksamma fritidshemmens verksamhet.
Vi kommer ha olika aktiviteter barnen kommer få genomföra och vi kommer även i år ha en frisyrtävling så om era barn vill vara med så uppmuntra gärna till de.


//Daniel, Anneli, Tiina, Simon & Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar