fredag 12 september 2014

Veckoinfo

Hej!
Vad bra att så många kunde komma på föräldramötet! Vi hoppas att informationen nådde ut till er alla som var där. Stort tack för hjälpen med anteckningarna! Vi skickar ut informationen via mejl till er alla för säkerhets skull.

Utvecklingssamtalen/lära känna-samtalen håller nu på för fullt. På tisdag fortsätter samtalen.
På grund av dessa samtal, har veckan blivit lite annorlunda för barnen. Idrottslektionen blev inställd och den gröna gruppen fick inte sin utedag. Men nu har i varje fall alla grupperna varit ute var sin gång i naturen.

Vi har övat mycket på bokstaven Mm nu i  veckan. Ni som redan har haft samtal har fått se vad duktiga barnen har varit. Vi hittade många ord på m. Hela tavlan blev full! Vi passade också på att sjunga om midsommarblomster ur Majas alfabetssånger.

I matten har vi arbetat med lägesord - bakom, framför, bredvid och på. Dessutom har vi jämfört storlek. Vilken kanin är minst, störst eller lika stor?

Nu har barnen äntligen fått sin första läxa! Alla har fått hem ett papper där de ska rita sitt hus och skriva sin adress, med er hjälp förstås. Vi har gått igenom i skolan vad de ska göra, och instruktioner finns på baksidan av pappret. Läxan är senast till fredagen den 19/9. Nu håller vi tummarna att det går bra!

Vi vill även påminna om att det är avlusningsdagar nu i helgen den 12-14 september. Då gäller det att kamma allas hår ordentligt!

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar