onsdag 20 maj 2015

Skolinfo

Hej!

Nu har vi börjat skicka hem barnens häften, teckningar
och annat fint. Hoppas ni tar er tid och tittar igenom allt tillsammans med ert barn. Titta gärna extra noga på barnens fjärilsböcker. De har verkligen varit duktiga och arbetat på ett vetenskapligt sätt. De nya fjärilslarverna har vuxit rejält. Några har redan blivit puppor.

Utflykten till Naturhistoriska Riksmuséet gick bra. Filmen om människokroppen var spännande, nästan hisnande. Vi tittade även på dinosaurieskelettet, de första människorna, fjärilar, fiskar och den svenska naturen. Allt var roligt och det blev väldigt många intryck för barnen. Att sitta och äta sin matsäck, var inte heller så dumt.


Alla kommer nog att vara väldigt trötta i kväll. Stort tack till er föräldrar som följde med!


På måndag den 25 maj får vi besök av en teatergrupp. De kommer att spela teater för oss i idrottssalen. Vi kommer därför inte ha någon idrott på måndag. Vi kommer att ha ett snabbt upprop, därefter får vi gå ut och vänta på att teatern ska börja, eftersom de nya sexåringarna kommer på besök.

På onsdag den 27 maj, blir de utedag för alla grupper. Då får vi också ha ett snabbt upprop, och sedan bege oss iväg, eftersom resten av de nya förskoleklassbarnen kommer och hälsar på.


Vi vill påminna om att det är tidig stängning nästa torsdag den 28 maj.

Lite tidigt kanske, men trevlig helg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar