torsdag 22 januari 2015

Fritids

Fritids

Den här veckan har vi pysslat med bokstaven Kk. Det har då blivit katter gjorda av papptallrikar och eftersom vi använde oss av djupa tallrikar blev det tjocka katter =). Medan hälften pysslade så var övriga ute på utflykt till Blackebergsparken. I måndags fick vi även säga hej då till Maria som har varit hos oss en längre tid, då hon har åkt till Australien på långsemester. Vi hoppas att hon har möjlighet att komma tillbaka och hälsa på oss senare under terminen.

I tisdags var det städdag så att vi fick det rent och fint på vår avdelning. Alla barnen hjälpte till och vi passade på att rensa förrådet som nu, tillfälligt, har flyttat in i pärlrummet.
Veckans Yoga var extra avslappnande och lugn, vi var kanske lite trötta den här veckan. Alla barnen var superfokuserade.

Under onsdagen fick vi i personalen ett sug efter att åka pulka med barnen nu när vi ändå har snö. Det blev med kort varsel en pulkautflykt inplanerad, för man vet ju aldrig hur länge vi får behålla snön. Det blev väldigt lyckat och vi känner oss supernöjda. Tiden gick väldigt fort och det var ingen som ville gå hem, varken barn eller vuxna. När vi började frysa var det ett bra tillfälle att dricka lite varm choklad och äta lite mellanmål =).

Vi avslutade veckan med en leksaksdag. Dessa dagar är alltid uppskattade av barnen eftersom vi inte får ha med oss leksaker hemifrån på "vanliga" dagar. Alla fick tillfälle att visa upp och berätta om sin leksak.

Trevlig och vintrig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar