fredag 30 januari 2015

Fritids

Fritids

Vi började veckan som vanligt med att halva gruppen bokstavspysslade och andra halvan upplevde ett vinteräventyr i Kokosparken.

På tisdagen startade vi en ny aktivitet som vi har planer på att utveckla och fortsätta med. Vi kallar den för Ateljé där vi provar olika målnings tekniker samt uppmärksammar konstnärer. Vi började försiktigt med att göra fjärilar.

I mitten av veckan var det Yoga som vanligt och det var åter igen några som lyckades somna. Om det blir någon sen kväll på onsdagar så kan detta vara en anledning.

I Torsdags fick en del av personalen ett möbleringsryck igen och ändrade en del (eller alla) möbler. Både barn och personal har hjälpt till. Barnen visade stor glädje och det skapade stor inspiration till att leka i de nya hörnorna. Även av barn som vanligtvis leker på annat håll provade de nya hörnorna. Medan det möblerades var det några barn som spelade Ipad och några som lekte styrda lekar inne i kuddrummet. De föräldrar som fick svaret att deras barn var "mördare" i kuddrummet när de kom för att hämta, kan vara lugna. Vi lekte en lek som heter Mördarleken samt fruktsallad.

Vi avslutade veckan med filmmys  med lite gott tilltugg.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar