måndag 11 januari 2016

Fritidsplanering V.2

Hej allihopa!
Först och främst vill vi säga att det är jätteroligt att ha alla tillbaka på skolan och fritids igen (några enstaka barn är fortfarande lediga men även dem är snart tillbaka).

Vi vill även meddela att Karin från och med idag kommer att vara föräldraledig fram till sportlovet. Istället kommer Katarina att vikariera hos oss på avdelningen.

MÅNDAG: Vi är på skolgården och i dungen efter mellanmålet. När vi kommer in målar vi fyrverkerier.

TISDAG: Några barn spelar pingis i ljushallen efter mellanmålet, övriga barn går ut på skolgården. När vi kommer in igen målar vi fyrverkerier.

ONSDAG: Skridskor uppe i Blackebergsparken för en mindre grupp barn (Alla barn som vill åka kommer delas in i smågrupper som turas om att gå till parken olika dagar). De barn som är kvar på skolan målar fyrverkerier.

TORSDAG: Skridskor uppe i Blackebergsparken. De barn som är kvar på skolan målar fyrverkerier.
Vi stänger tidigare för APT 15.45!

FREDAG: Skridskor uppe i Blackebergsparken. De barn som är kvar på skolan målar fyrverkerier.

Vi skulle vilja att samtliga barn som har skridskor hemma gärna kan ta med dessa och hjälm till skolan från och med onsdag denna veckan så att vi har sakerna på plats, tyvärr har inte skolan några par att låna ut och väldigt få hjälmar att låna ut.
Vi skulle även vilja fråga er föräldrar och vårdnadshavare om det är okej att de barn som inte har egna hjälmar eller skridskor får låna detta utav de barn som har skridskor och hjälmar. Om ni inte vill eller har möjlighet att låna ut så säg bara till oss så vi vet detta.

Imorgon tisdag kommer vi att sätta upp listor på grupperna som går iväg och vilken dag och tid dem går iväg.


Trevlig vecka!

// Daniel, Tiina, Anneli & Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar