måndag 15 februari 2016

Fritids vecka 7

Hej!
Förra veckan gick i kärlekens tema med tanke på att alla hjärtans dag firades i söndags.
Vi pysslade, bakade och hade ett disco på temat och både vi pedagoger och barnen verkade jättenöjda.
I tisdags va det dags för årets fett-tisdag och Anneli hade förberett och bakat semlor som barnen fick efter mellanmålet.
På onsdagen va tjejerna som va kvar på fritids i gymnastiksalen med Daniel och hade "tjejgympa".
Vi har lyckats få några spridda tider i gymnastiksalen och det ska vi verkligen försöka att utnyttja! Tiina fortsatte måla fåglarna med barnen som vi påbörjade under Öppet hus lördagen.


VECKA 7

Måndag: Vi är på skolgården efter mellanmålet

Tisdag: Vi går till Blackebergsparken efter mellanmålet och är tillbaka 15:30. Vi har även leksaksdag!

Onsdag: 1B är på Bergianska med skolan och kommer till fritids och äter mellanmål på avdelningen. Efter de går 1B ut på skolgården.
1C har Ipad inne i ett utav klassrummen.
De barn i 1A som inte har bakat ännu stannar inne på avdelningen och bakar inför "stanna upp" fika som ni föräldrar är välkomna in på tisdag, onsdag och torsdag vecka 8. Övriga barn i 1A som redan har bakat går ut på skolgården.

Torsdag: 1A är på Bergianska med skolan och kommer till fritids och äter mellanmål på avdelningen. Efter de går 1A ut på skolgården.
1B har Ipad inne i ett utav klassrummen.
De barn i 1C som inte har bakat ännu stannar inne på avdelningen och bakar inför "stanna upp" fika som ni föräldrar är välkomna in på tisdag, onsdag och torsdag vecka 8. Övriga barn i 1C som redan har bakat går ut på skolgården.

15:45-16:20 är de "Killgympa" med Daniel.

Fredag: 1C är på Bergianska med skolan och kommer till fritids och äter mellanmål på avdelningen. Efter de går 1C ut på skolgården.
1A har Ipad inne i ett utav klassrummen.
De barn i 1B som inte har bakat ännu stannar inne på avdelningen och bakar inför "stanna upp" fika som ni föräldrar är välkomna in på tisdag, onsdag och torsdag vecka 8. Övriga barn i 1B som redan har bakat går ut på skolgården.

Trevlig vecka!
//Daniel, Anneli, Tiina, Katarina & Simon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar