fredag 18 mars 2016

Fritidsplanering vecka 12

Hej allesammans!

Veckan som varit har första idrottslyft gruppen haft sin andra basket lektion med Alvik Basket, och de känns för våran del som att de har varit uppskattat.
Vi va i Blackebergsparken i tisdags och vi hade verkligen vädret med oss! Skönt att solen tittar fram äntligen igen. De dagar vi har haft soligt och varmt har vi tagit bort kravet om överdragsbyxor men ändå uppmuntrat till att behålla dem ifall man fryser. Fortsätt gärna att ha dem med till skolan.
Vi har spelat iPad (frivilligt) klassvis och de barn som inte spelat har varit ute på skolgården och spelat king, fotboll, lekt dunken och mycket mer.

Nästa veckas planering
Vi skulle vilja att så många som möjligt kan ta med sig 1-2 mjölkpaket (eller liknande kartonger) urdiskade som vi kan pyssla med under veckan.


Måndag: Vi är ute på skolgården efter mellanmålet. Leksaksdag

Tisdag: Påskpyssel! Vi kommer under hela veckan sikta på att ha en buffé av olika pyssel för barnen att ta del av och självklart uppmuntrar vi för egna idéer också.
15:30-16:20 Idrottslyftet för nästa grupp (Inga ombytes kläder behövs). Är ni osäkra på vilken grupp barnen är med i så kom in och fråga eller maila Daniel.

Onsdag: Påskpyssel! Vi kommer under hela veckan sikta på att ha en buffé av olika pyssel för barnen att ta del av och självklart uppmuntrar vi för egna idéer också. Vi är även ute på skolgården med barnen som inte pysslar.

Torsdag: Påskpyssel! Vi kommer under hela veckan sikta på att ha en buffé av olika pyssel för barnen att ta del av och självklart uppmuntrar vi för egna idéer också. Vi är även ute på skolgården med barnen som inte pysslar.
Killgympa i gymnastiksalen 15:40-16:20

Fredag: LÅNGFREDAG/STÄNGT

Ser fram emot en rolig sista vecka innan lovet och hoppas alla får en glad påsk och ett trevligt lov med mycket aktiviteter

MVH
Daniel, Anneli, Tiina, Katarina & Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar