måndag 11 april 2016

Fritids vecka 15

Hej!
Förra veckan avslutades jättebra med utflykt till Björklundshage. Solen tittade fram ett tag när vi kom dit och barnen lekte både de ena och de andra i hela parken.
Hoppas klassfesterna gick bra för 1A & 1B!

Tyvärr så ställdes idrottslyftet in för grupp 2s andra basket lektion pga missförstånd mellan skolan och föreningen men självklart ska grupp 2 också spela basket två gånger så nu har vi planerat in att deras andra lektion blir v.17 på tisdagen istället.


V.15 Fritids

Måndag: Skolgårdslek efter mellanmålet

Tisdag: Efter mellanmålet kommer vi fortsätta att pyssla med vårblommorna som vi startade upp förra veckan. Även snödroppar kommer kunna startas upp att pyssla med.
Klassrumslekar och skolgårdslek finns också som alternativ för barnen.
Idrottslyftet första lektionen för grupp 3 15:30-16:30 med Alvik Basket.

Onsdag: Leksaksdag
Efter mellanmålet kommer vi fortsätta att pyssla med vårblommorna som vi startade upp förra veckan. Även snödroppar kommer kunna startas upp att pyssla med.
Klassrumslekar och skolgårdslek finns också som alternativ för barnen.

Torsdag: Vi gör klart pysslet vi jobbat med under veckan.
Killgympa i gymnastiksalen 15:40-16:20.

Fredag: Vid bra väder går vi upp till FK-Vallen. Skulle vädret inte tillåta detta så har vi en reservplan. Aktiviteten slutar senast 15:30

Kort info: Förra veckan välkomnade vi Elin som ny pedagog hos oss i årskurs 1. Elin jobbade på skolan förra terminen, då hos årskurs 4.
Nu på torsdag välkomnar vi tillbaka Camilla som också kommer jobba hos oss i årskurs 1. Camilla har varit föräldraledig och har jobbat på skolan tidigare på F-3.

Vi ser framemot en ny vecka med massa roliga aktiviteter!
// Personalen årskurs 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar