fredag 13 februari 2015

Fritids

Den här veckan har varit hektiskt då det har varit fler i arbetslaget som har varit sjuka och vissa aktiviteter har blivit inställda, men det har ändå lyckats bli en bra vecka.  Yoga och Ipad blev av som vanligt i mitten av veckan så att vi fick en lugn och avslappnande stund.
På torsdagen fick alla barn titta på film medan personalen förberedde inför det kommande alla hjärtans dag discot. Barnen hjälpte till att förbereda genom att göra dekorationer i form av girlanger, bilder och pappershjärtan. 
Vi avslutade veckan med det efterlängtade hjärtediscot. Alla barnen var exalterade och hade klätt sig fint. Det blev långbord med kärlekstema. Det serverades varma mackor och kärleksdryck. Efter maten fick man ta med sin legitimation för att komma in på discot. Det var bara personligheter som kungen, drottningen och statsministern som fick komma in utan legitimation eller biljett. 
Vi dansade och lekte tills vi blev alldeles svettiga. Det blev ett mycket lyckat disco och barnen verkade väldigt nöjda. 

Trevlig kärlekshelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar