fredag 20 februari 2015

Fritids

Den här veckan har vi jobbat med bokstaven Pp . Barnen kom på många saker som började på Pp, päron var en av de sakerna. Vi skapade ett päron med hjälp av silkespapper och flytande klister. Barnen rev silkespappret i bitar som de sedan gjorde små tussar av, dessa klistrades sedan fast på ett svart papper så att de skapade en päronform.

På tisdagen uteblev tyvärr ateljén då det var personal borta. Däremot var det många barn som var med på English club och från vad vi fick höra så hade de flesta haft väldigt roligt.

Yogan fortsatte som vanligt och vi lyckades hinna med alla grupper innan sportlovet så den här gången var det två platser över som barnen själva fick anmäla sitt intresse till. Det var oväntat många barn som ville delta. Mest förvånande var nog att det var de barn som har mest spring i benen ;). Det kanske är skönt att ta det lite lugnt ibland J
Vi fick som vanligt umgås med ettorna på torsdagseftermiddagen. Senare blev "Barnens val" Ipad och fri lek.
Vi avslutade veckan med fri innelek och fortsättning av mandalamålandet. 5 - kampen uteblev då det var många barn som redan tagit sportlov. 

Trevlig helg och trevligt sportlov 






                                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar