fredag 27 mars 2015

Fritids info

Vecka 13

Denna veckan började med att vi läste vår högläsningsbok på samlingen och sen var det dags för halva gruppen att gå på utflykt till Blackebergs parken. Den andra halvan hade bokstavspyssel. Denna veckan var det bokstaven Yy.
På tisdagen var barnen ute i Dungen med personal från år 1 före mellanmålet och efter mellanmålet hade några barn skapande. Vi gjorde teckningar med hjälp av tejp och målarfärg.
Onsdagen blev inte som vi  sagt till barnen eftersom vi ville överraska dem med våfflor. Det var väldigt uppskattat! Gott var det också!
Igår torsdag var vi ute på skolgården tillsammans med år 1 före mellanmålet och efter tittade vi på film. Denna gång var det "Björnbröder" som handlar om vänskap och om att vara olika. Vi har en tanke om att prata med barnen om filmen nästa vecka.
Idag var det dags för disco. Just nu dansas det för fulla muggar. Vi fick lite tilltugg av Henriettas mamma som tack för att de fick vara här och filma några barn (efter tillåtelse från de föräldrarna) som spelade Ipad i veckan. Filmens syfte är att skildra skolans verksamhet.

* Vi skulle vilja be er föräldrar att gärna komma in på fritids och titta runt lite så ni inte missar att se vad era barn skapar för något under de tillfällen vi pysslar.

Vi vill även påpeka att nästa vecka på skärtorsdagen så har vi öppet som vanligt men om ni vet med er att ni kommer hämta era barn tidigare så får ni gärna säga till oss i förväg.

Tack för den här veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar