fredag 13 mars 2015

Fritids

Nu kan vi pusta ut efter en intensiv vecka. Som många redan vet har det varit flera av personalen som har varit sjuka under veckan. Det har medfört att det eventuellt har upplevts som att det varit ostrukturerat under skoltid samt på fritids. Tyvärr är det inget vi kan styra över men vi har gjort vårt bästa och tycker att (under omständigheterna) det har blivit väldigt bra ändå. Vi har lyckats utföra de flesta av aktiviteterna.

Veckans utflykt och bokstavspyssel fick ändras till gemensam utevistelse på skolgården, eftersom det var väldigt fint och soligt vårväder var det en välkomnad aktivitet.

Det var spännande att se hur barnen antog sig utmaningen i det nya yogapasset för terminen. Det var flera nya ställningar som upplevdes som lite svåra. Det ska bli roligt att se hur resten av gruppen möter det nya passet. Ipad spel blev av som vanligt i en lugn och avslappnande stund efter mellanmålet då övriga barn var på skolgården.

Under tisdagen fick barnen önska olika aktiviteter till barnens val på torsdagen. Det var många förslag som kom upp. Under röstningen på onsdagen blev det Ipad och en extra leksaksdag som vann, lite kort varsel men när torsdagen äntligen var här så var det väldigt uppskattat.

Fredagen var den ursprungliga leksaksdagen och även denna dag var barnen stolta och glada över att få visa upp sina leksaker för sina kompisar. Dock var det väldigt tungt att behöva vänta till efter mellanmålet för att få visa sin leksak.

Trevlig helg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar