fredag 6 mars 2015

Fritids

        Första dagen på veckan efter lovet var en livlig dag. Det var många som inte hade träffats på ett tag och det var självklart roligt att ses igen. Eftersom vi har jobbat med bokstaven Öö under skoltid så var det denna bokstav som även fick uppmärksamhet på fritids. Vi pysslade fram Ödlor med hjälp av papper, vattenfärg, lim och sax. Den här gången var pysslet lite extra pilligt och det tog lång tid att få sin ödla klar. De som inte var med och pysslade  var ute i det fina vinter/vår vädret och lekte på skolgården.
           
    Tisdagen och onsdagen såg ut som vanligt. English club, Yoga och Ipad blev av som vanligt och barnen börjar verkligen få lättare att slappna av under yogan. 
      
  Torsdagens utelek med ettorna blev utbytt till filmmys inne i kuddrummet. Vi tittade på "Hjältehunden från New York" som 
upplevdes som rolig och spännande.

    På fredagen blev det mys till mellanmålet då alla barn åt korv med bröd uppe på  avdelningen. Efter mellanmålet var det dags för 5 - kamp. Tyvärr blev femkampen avbruten och inställd efter halva tiden men vi hade roligt så länge det varade. Vi hann med tre grenar, studsa pingisboll på ett pingisrack, hämta garnbollar med kinapinnar och hopp med ballong. 

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar